Hubert Jabłoński

Finalista 7 edycji „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. W trakcie programu jego autorskie danie trafiło do karty na serwisie.

Był szefem kuchni oraz zastępcą szefa kuchni w dwóch łódzkich restauracjach.

Pracował w kilkunastu restauracjach w Łodzi, zaczynał w wieku 16 lat.

Ma za sobą staż w 3 europejskich restauracjach – dwóch w Utrechcie w Holandii i jednej w Popradzie na Słowacji. Dwie z nich zostały nagrodzone przez przewodnik Michelin i walczyły o zdobycie gwiazdki Michelin.

Od ponad roku prowadzi firmę zajmującą się organizacją przyjęć i uroczystości od strony gastronomicznej.

Od wielu lat prowadzi warsztaty gastronomiczne oraz szkolenia dla młodzieży z samorozwoju i odnajdywania pomysłu na siebie.

Był współprzewodniczącym w klubie Liderów Młodzieżowych, gdzie jeździł po całej Polsce prowadzić szkolenia dla młodzieży i nauczycieli.

W wieku 16 lat otworzył jednodniową restaurację. Odwiedziło go tego dnia ponad 200 osób. Wraz z przyjaciółmi, którzy mu pomagali, wydał ponad 600 dań.

Ma za sobą wiele występów w telewizji i prowadził program radiowy w radiu Łódź-„Strefa Młodych”.